Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat contract van Klaas-Jan Huntelaar opzeggen’

Ajax gaat het contract van Klaas-Jan Huntelaar spoedig formeel opzeggen. Dit weet Voetbal International te melden.

Het nieuws betekent allerminst dat Huntelaar en Ajax hebben besloten om niet langer met elkaar door te gaan. Doordat Huntelaar een doorlopend contract heeft, loopt de verbintenis van de aanvaller automatisch een jaar langer door als de club het contract niet voor 1 april beëindigt.

De komende periode gaan de voormalige International en de Amsterdamse club om de tafel om te kijken of er van beide kanten nog interesse is voor nog een seizoen. Huntelaar geldt momenteel als stand-in voor Dusan Tadic, al krijgt hij ook te maken met zwaardere concurrentie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.