Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Chelsea overweegt serieus werk te gaan maken van deze Ajax-speler’

Chelsea heeft concrete interesse getoond in Ajax-verdediger Nicolas Tagliafico. Ze willen hem nu hebben omdat Ben Chillwel van Leicester niet langer haalbaar blijkt. Hij was kandidaat nummer één, maar is te duur gebleken (bijna negentig miljoen euro) en dus is overgeschakeld naar de nummer twee op het lijstje. Dat zou dus Tagliafico zijn, zo weet The Express.

Tagliafico zal aanvankelijk goedkoper zijn dan Chelsea, dat ook Alex Telles van FC Porto nog als kandidaat zien. Maar volgens Calciomercato is het prijskaartje, naar schatting zo’n 45 miljoen euro, momenteel in het voordeel van de Zuid-Amerikaan. Manager Frank Lampard ziet een voordeel in zijn aanvallende speelstijl én diens goede relatie met Hakim Ziyech.

Tagliafico speelt sinds begin 2018 voor Ajax. Zijn verbintenis loopt medio 2022 af, maar hij heeft de afspraak gemaakt dat hij na dit seizoen een mooie stap mag maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.