Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester United ziet kans en komt bij Ajax voor deze speler’

Manchester United hoopt nog steeds om Donny van de Beek voor de neus van Real Madrid weg te kapen. Dit weet de krant The Express te melden.

De Red Devils zouden ook een bod uitgebracht hebben, al wordt dit niet gespecificeerd. Men heeft het enkel over ‘een significante aanbieding’. In de Johan Cruijff ArenA zet men naar verluidt in op een vraagprijs van 55 miljoen euro, dus aan die orde van grootte moeten we vermoedelijk denken.

Voetbal International schreef een paar dagen geleden nog over Van de Beek en de coronacrisis: “De kans dat Ajax op dit moment de hoofdprijs krijgt voor Van de Beek is klein. Het is aannemelijk dat de club met de verkoop van een van de kroonjuwelen wil wachten tot de markt zich heeft hersteld. Komt dat megabod onverwacht toch dan zal de voetballer wél vertrekken. Dat de Amsterdammers dan de markt op gaan voor een goede vervanger, is duidelijk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.