Voetbal4u.com

Engeland ‘Ronaldo Nazario dronk bier met een asbak op zijn buik’

Peter Crouch de Engelse spits had in zijn carriere graag samen willen spelen met zowel Dennis Bergkamp en Ronaldo Luiz Nazario de Lima. Dit zegt hij in een gesprek met The Daily Mail.

De oud-speler van Liverpool, Tottenham Hotspur en Stoke City twijfelt eerst nog een beetje als hij de vraag krijgt met welke aanvallen hij in zijn glorietijd een voorhoede had willen vormen: “Dat is moeilijk te zeggen. Dennis Bergkamp was een speciale speler en het zou geweldig zijn geweest om met hem samen te spelen. Uiteindelijk zou mijn overduidelijke keuze echter vallen op de originele Ronaldo. Ik weet niet zeker of onze speelstijlen complementair zouden zijn geweest, maar mijn leven zou voltooid zijn als ik één keer negentig minuten met hem zou kunnen voetballen.”

Crouch ontmoette de Braziliaan één keer: “Ik was op vakantie op Ibiza en zag hem op het strand. Hij was druk: hij dronk bier, terwijl er een asbak op zijn buik balanceerde. Iedere keer als hij zijn drankje op had, bracht het supermodel dat hem vergezelde een nieuw drankje.” Hij besloot hem aan te spreken: “De kans om een foto met hem te nemen was te mooi om af te wijzen. Ik hoopte dat hij zou zeggen: o, jij bent Crouch, maar hij had geen idee. Nadat de foto was genomen liep ik weg, zonder dat hij zich bewust was van het feit dat ik een voetballer was.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.