Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Eredivisie-ploegen leggen duidelijke eis neer bij KNVB’

De clubs uit de Eredivisie willen op korte termijn weten waar ze aan toe zijn. Het kabinet zal dinsdag bekendmaken of de maatregelen langer gaan duren en op basis daarvan zal de KNVB een standpunt gaan innemen.

Valentijn Driessen vindt dat de KNVB een punt moet zetten achter dit seizoen indien voorlopig voetballen een utopie blijkt. “Enkele directeuren willen gewoon duidelijkheid. Daar kunnen ze beter beleid opvoeren, in plaats van pappen en nathouden”, stelt de journalist in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

“De clubs smachten naar helderheid. Dit is een onzekere situatie, daarom moeten ze aanstaande dinsdag een beslissing nemen. Of we stoppen dit seizoen of we gaan voetballen als dit kabinet het toelaat”, aldus Driessen, die zelf op dat eerste scenario rekent.

In dat geval komt er een noodscenario. Driessen: “Het belangrijkste is niet wie er kampioen wordt, het belangrijkste is: wie krijgt die plek in de groepsfase van de Champions League? Ajax staat nu bovenaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.