Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus wil deze zomer spelers van Ajax en PSV wegkapen’

Juventus wil deze zomer gaan shoppen bij zowel Ajax als PSV. Trainer Maurizio Sarri heeft namelijk een groot budget tot zijn beschikking gekregen en een deel hiervoor willen ze gebruiken om Donyell Malen en Ryan Gravenberch binnen te halen. Dit weet het medium Calciomercato te melden.

Het contract van Gravenberch in de ArenA loopt medio 2021 af, al is het talent al een tijdje in gesprek met directeur voetbalzaken Marc Overmars over een verlenging. De verbintenis van Malen in Eindhoven loopt nog door tot medio 2024 en dat betekent dat PSV kan vragen wat het wil. Dat zou de Eredivisie-topclub dan ook niet nalaten, want naar verluidt mikt men op een transferbedrag van 60 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.