Voetbal4u.com

Eredivisie Nicolas Tagliafico spreekt zich duidelijk uit over mogelijk vertrek bij Ajax

Nicolas Tagliafico was ook dit seizoen weer een van de sterkhouders van Ajax. De kans is wel groot dat hij volgende zomer voor een andere club zal spelen. Dit bevestigt hij tegenover het medium Mundo Albiceleste.

“Bij Ajax ben ik gegroeid als speler én als professional, maar ook in mijn visie op voetbal. Tactisch en technisch. Maar ik word 28 in augustus, het zou een mooi moment zijn om een stap omhoog te maken in Europa. Dat zou wel een doelstelling voor op de korte termijn kunnen worden, ja. Op de lange termijn wil ik vooral zo lang mogelijk in dit continent blijven spelen, totdat ik stop met voetballen.”

“Daarna kan ik altijd nog terug naar Argentinië. Ik heb nog genoeg tijd. Vorig seizoen voelde ik me zeer comfortabel en onoverwinnelijk, dit seizoen ben ik back in reality en realiseer ik me weer dat het ook normaal is om te verliezen”, besluit Tagliafico zijn relaas.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.