Voetbal4u.com

Eredivisie Zaakwaarnemers zien Ajax profiteren van coronavirus

In een gesprek met de Telegraaf komen de zaakwaarnemers Guido Albers en Frank Schouten aan het woord over de gevolgen die het coronavirus allemaal met zich mee zal brengen. Ze voorzien een rustigere zomerperiode door de financiële problemen bij veel clubs. Alleen de relatief rijke clubs kunnen profiteren: “Ajax heeft als enige club in Nederland veel geld op de bank en dat zorgt voor een enorme power”, aldus Albers.

Waar andere clubs diverse contracten zullen moeten ontbinden uit voorzichtigheid en mogelijk gedwongen moeten verkopen tegen lage prijzen, zou Ajax als enige er gewoon voor kunnen kiezen spelers aan hun contract te houden en de zomer uit te wachten. Het probleem in Nederland is overigens minder nijpend dan dat in andere competities, omdat FOX Sports Nederland de televisiegelden wel gewoon heeft uitbetaald.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.