Voetbal4u.com

Italië ‘Cristiano Ronaldo pakt uit en doet aankoop van bijna 9 miljoen euro’

Cristiano Ronaldo moet vanwege de coronacrisis 10,3 miljoen euro van zijn salaris inleveren maar veel lijkt hem dat niet te doen. Zo zou hij een soortgelijk bedrag (9,4 miljoen euro) spenderen om zijn gigantische wagencollectie nóg imposanter te maken. De Juventus-ster zou een Bugatti Centodieci hebben besteld. Daar zijn slechts tien van gemaakt en eentje daarvan komt dus in handen van de Portugees.

De 35-jarige aanvaller zou de waarde van zijn wagencollectie nu naar bijna achttien miljoen euro tillen, zo weet BILD. De vijfvoudig winnaar van de Ballon d’Or had onder meer al een Bugatti Chiron en een Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse in zijn bezit. Ook de wagens van Ferrari, Lamborghini en Rolls Royce kunnen op zijn waardering rekenen.

Ronaldo verblijft momenteel in Madeira in afwachting van het verloop van de coronacrisis. Overigens heeft hij ook donaties gedaan om deze crisis te bestrijden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.