Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord-icoon: ‘Saamhorigheid door de dood’

Clubicoon John de Wolf en tevens assistent-trainer van Feyenoord schreef onlangs een boek genaamd  ‘De Tweede Helft’. In een gesprek met het weekblad Voetbal International praat hij hier nu over. Hij geeft zijn kijk op de gebeurtenissen in de maatschappij en van de club.

De dood houdt De Wolf bezig, nu hij bijna dezelfde leeftijd is als waarop zijn vader overleed. Over het overlijden van materiaalman Carlo de Leeuw zegt hij: “Het klinkt misschien raar, maar soms gebeuren er dingen – waar je natuurlijk totaal niet op zit te wachten – die de saamhorigheid binnen de groep nog meer versterken en voor verbinding zorgen. Dat is rond de dood van Carlo wel gebeurd”.

John de Wolf is vandaag de dag het boegbeeld van werkzoekende vijftigplussers, voor het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. “Ze wilden daarvoor graag een sporter nemen. Ik dacht eerst: Dit is Banana Split. Maar de volgende dag zat ik op kantoor bij Lodewijk Asscher, die toen minister was”, aldus De Wolf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.