Voetbal4u.com

Italië ‘Jan Vertonghen bijna rond met nieuwe club’

Jan Vertonghen is zo goed als rond met een nieuwe club. Zijn management zou op het moment in een afrondende fase zitten met Internazionale. Dit weet het medium Tuttosport te melden.

De oud-Ajacied zou een tweejarig contract hebben voorgeschoteld, met een optie voor een derde seizoen. Op dit moment lijkt de 32-jarige verdediger daar de voorkeur aan te geven.

Tegenover Sporza verklaarde Vertonghen onlangs nog het volgende: “Ik zit op dit moment in een proces dat ik een stuk papier moet pakken en de voor- en nadelen moet opschrijven van de opties die ik binnenkort zal hebben. Ik zal echt moeten bepalen wat ik in mijn carrière nog wil.”

Inter lijkt deze strijd dus te winnen. Een domper voor Ajax, dat wel trek had in een hereniging. In de winter mislukte een deal al omwille van de financiële eisen van club en speler.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.