Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt staat voor bizarre ruildeal’

Matthijs de Ligt zou Juventus al na een seizoen kunnen verruilen voor een avontuur in de Premier League. Manchester United heeft namelijk verregaande interesse in hem.

Voor aanvang van het huidige voetbalseizoen waren de Red Devils al concreet, maar toen verkoos de jonge Oranje-international het Allianz Stadium boven Old Trafford. De clubleiding van United denkt echter dat De Ligt nu wel te porren is voor een transfer naar Manchester, gezien het feit dat oefenmeester Maurizio Sarri van de Italianen een voorkeur heeft voor Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini. Ook de geblesseerde Merih Demiral is een geduchte concurrent van de voormalige aanvoerder van Ajax.

Journalist Luke Gardner van The Daily Express verwacht dat CEO Ed Woodward van United een gepeperde ruildeal voor gaat stellen bij De Oude Dame. Het is algemeen bekend dat Paul Pogba wil vertrekken bij de Red Devils en Juventus zou wel geïnteresseerd zijn in een hernieuwde samenwerking. De Ligt moet dan de omgekeerde weg bewandelen.

Bijkomend voordeel is dat zowel de Franse middenvelder als de Nederlandse verdediger vertegenwoordigd wordt door zaakwaarnemer Mino Raiola. Bereiken de partijen een deal, dan wordt de roemruchte spelersmakelaar vermoedelijk wéér de grote winnaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.