Voetbal4u.com

Italië ‘Zlatan Ibrahimovic neemt grote beslissing over zijn voetbaltoekomst’

De terugkeer van Zlatan Ibrahimovic naar AC Milan is mede door de coronacrisis een beetje in het water gevallen. En naar verluidt zal dit de enodige gevolgen met zich gaan meebrengen.

Voetbal International schrijft: “De kans is levensgroot dat Zlatan Ibrahimovic zijn contract bij AC Milan niet verlengt, meldt La Gazzetta dello Sport. De roze sportkrant baseert zich op bronnen dicht bij de Zweedse aanvaller, die momenteel in eigen land verblijft nu de coronacrisis het voetbal in zijn greep houdt. De 38-jarige Ibrahimovic ziet weinig in het project van algemeen directeur Ivan Gazidis, die Zvonimir Boban de deur uit werkte. Paolo Maldini vertrekt in juli waarschijnlijk ook. Ibrahimovic vervulde een centrale rol in de plannen van dat tweetal.”

La Gazzetta dello Sport stelt dat de kans groot is dat Ibrahimovic een punt achter zijn carrière gaat zetten. Naast Malmö FF en AC Milan kwam Ibrahimovic in zijn rijke loopbaan uit voor Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester United en LA Galaxy.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.