Voetbal4u.com

Eredivisie-aanvoerders komen in opstand

De aanvoerders van de clubs uit de Eredivisie willen dat het seizoen per direct wordt beeindigd. Mocht dit er niet van komen, dan eisen zij keiharde garanties van het RIVM. Dat meldt De Telegraaf.

Woensdagmiddag hield de UEFA een videoconferentie met de 55 aangesloten bonden. Tijdens deze conferentie werd besproken dat de nationale competities in Europa uiteindelijk op 3 augustus moeten zijn uitgespeeld, tot ongenoegen van de aanvoerders.

Zij maken zich grote zorgen over hun eigen gezondheid en die van de supporters. Mocht de KNVB besluiten de Eredivisie deze zomer uit te spelen, dan eisen de aanvoerders garanties van het RIVM dat het 100 procent veilig is verder te gaan.

De eis, die zij schriftelijk willen ontvangen, heeft eveneens betrekking op de mogelijkheid om alweer te gaan trainen. Binnen afzienbare tijd gaan de spelers de KNVB op de hoogte brengen van het standpunt en verder overleg voeren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *