Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord krijgt bizar voorstel binnen voor ruildeal met Italiaanse grootmacht’

Feyenoord huurt dit seizoen Rick Karsdorp van AS Roma. De Rotterdammers willen graag Steven Berghuis overnemen en willen Karsdorp hiervoor inzetten. Dit weet journalist Nicola Schira te melden.

Schira denkt dat het de Romeinen, die ook nog over Justin Kluivert beschikken, menens is, want er zouden al gesprekken opgestart zijn met zaakwaarnemer Mino Raiola, die de belangen van Berghuis behartigt. Roma zal ongetwijfeld een deal met gesloten beurzen prefereren, maar het is natuurlijk de grote vraag hoe Feyenoord hierop reageert.

De aanvaller ondertekende aan het begin van dit seizoen een verbeterd contract in De Kuip, maar Raiola zei onlangs al: “Hij zal nog steeds willen gaan als er iets voorbijkomt dat hem aanstaat. Hij is een goede gozer die precies weet wat hij wil. Misschien een laatbloeier, maar zijn potentie is groot en hij is al de beste speler van de Eredivisie. Niet alleen de laatste maanden, daarvoor ook al.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.