Voetbal4u.com

Spanje ‘Griezmann naar PSG, Neymar terug naar FC Barcelona’

Als het aan Barcelona ligt dan komt er deze zomer een waanzinnige ruildeal aan. De Catalaanse grootmacht zou namelijk Antoine Griezmann willen inzetten om Neymar terug te halen naar het Camp Nou.

De Catalanen doen al maanden hun best om Neymar terug te halen. Naar verluidt heeft zijn huidige club Paris Saint-Germain een afkoopsom van 150 miljoen euro vastgesteld, maar dat vindt Barcelona aan de hoge kant. Daarom wil de Spaanse topclub Antoine Griezmann in de deal betrekken.

Het zou een opvallende zet zijn, omdat Griezmann pas sinds de zomer van 2019 bij Barcelona zit. De publieke opinie had hoge verwachtingen van de Fransman, maar hij heeft het tot nog toe niet kunnen waarmaken. De huidige nummer één van La Liga zou hem daarom mogelijk deze zomer alweer kwijt willen.

Volgens het Engelse medium vraagt Barcelona zo’n honderd miljoen euro voor Griezmann, wat de prijs van Neymar een flink stuk naar beneden kan brengen. Paris Saint-Germain kocht de Braziliaan eerder nog voor 222 miljoen euro van Barcelona.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.