Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Teruggaan naar PSV is voor mij geen optie meer’

Derrick Luckassen staat nog onder contract bij PSV maar voelt er weinig voor om weer terug te keren. Dit zegt hij in een gesprek met de Telegraaf. Hij speelt op het moment op huurbasis bij Anderlecht.

“Mijn contract bij PSV loopt nog twee jaar door. Ik houd voor mezelf alle opties open, behalve teruggaan naar PSV. Dat is voor mij geen optie meer”, aldus Luckassen. “Ik heb het daar twee keer geprobeerd en dat is niets geworden. Ik voel me bij PSV niet thuis en ik heb het daar wel gezien.”

De zaakwaarnemers van de verdediger proberen een oplossing te vinden. “De huidige situatie maakt ook dat niet gemakkelijker, maar ze zijn er wel mee bezig”, zo geeft hij aan. “Ik ben benieuwd wat het gaat opleveren en hoelang het voetbal stil zal liggen. Het kan zomaar een paar maanden duren, ben ik bang.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.