Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong krijgt transferbericht te horen van FC Barcelona’

Afgelopen zomer maakte Frenkie de Jong de overstap van Ajax naar FC Barcelona. De Catalaanse grootmacht legde maar liefst 86 miljoen euro voor hem neer en in zijn eerste seizoen is hij direct uitgegroeid tot een sterkhouder. Daarom mag hij ook onder geen beding vertrekken.

Het medium Voetbal International schrijft via haar website: Sport heeft naar buiten gebracht dat Barcelona enkele spelers heeft aangemerkt als ‘niet te koop’. Logischerwijs prijkt de naam van Lionel Messi op die lijst, maar ook Frenkie de Jong en Arthur mogen niet verkassen. Twee middenvelders dus.”

Dat betekent echter niet dat oefenmeester Quique Sétien zijn middenveld niet wil versterken: “Tegelijkertijd wordt Barcelona echter in verband gebracht met Fabián Ruiz van Napoli. Coach Quique Sétien zou flink onder de indruk zijn. Als de Barcelona-coach zijn zin krijgt, zou er wel eens een flink steekspel kunnen ontstaan. Diezelfde Fabián staat immers op de verlanglijst van rivaal Real Madrid. Zijn agent heeft die interesse vrijdag nog maar eens bevestigd. Een Clásico buiten de lijnen in de maak dus.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.