Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars wil waanzinnig uitpakken met deze transferstunt’

Voor het volgende seizoen haalde Ajax met Antony en Giovanni al twee Brazilianen binnen maar voor Marc Overmars is dit nog niet genoeg. De technisch directeur van de Amsterdammers wil namelijk uitpakken met de komst van een derde Braziliaan.

Hij ziet het namelijk helemaal zitten om Igor Gomes binnen te halen. De 21-jarige middenvelder van Sao Paulo stata in eigen land bekend als een erg groot talent. Hij heeft wel een transferclausule in zijn contract en die bedraagt maar liefst 50 miljoen euro.

Dat de Amsterdammers dit bedrag gaan betalen lijkt natuurlijk niet reeel. Grootmachten zoals FC Barcelona en Real Madrid maken veel meer kans op zijn komst: de Spanjaarden zouden ook in de markt zijn voor Gomes.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.