Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt en Mino Raiola zien maar één serieuze transferoptie’

Mocht Matthijs de Ligt na dit seizoen Juventus willen inruilen voor een andere club dan blijft er maar één serieuze optie over. Mocht het zover komen dan is Real Madrid zijn nieuwe werkgever.

Juventus heeft momenteel géén concrete plannen om De Ligt te laten gaan. De Italiaanse club heeft vorig jaar zomer fors in hem geïnvesteerd en weet dat de oudgedienden (Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini) de komende jaren plaats moeten maken. Daarnaast is er voldoende geloof in diens kwaliteiten.

Door de coronacrisis en de verzwakte financiële positie kan Juventus niet zomaar overal ‘nee’ tegen zeggen. Topaanbiedingen zullen in overweging worden genomen, maar de oud-Ajacied lijkt geen heil te zien in een dienstverband bij Manchester United. Ook niet in ruil met Paul Pogba.

Volgens het Spaanse medium zien De Ligt en zaakwaarnemer Mino Raiola meer in een overstap naar Real Madrid. De Spaanse topclub is zich aan het voorbereiden op een toekomst zonder Sergio Ramos. Het is bekend dat Raiola graag een grote naam naar het Bernabéu wil brengen deze zomer, aldus ABC.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.