Voetbal4u.com

‘Fantastische transfer lonkt voor AZ-smaakmaker Calvin Stengs’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het medium 90Min weet te melden dat Borussia Dortmund zich in de strijd heeft gemengd om Calvin Stengs. Eerder werd al bekendgemaakt dat Ajax en Barcelona hem nauwlettend volgen.

Dortmund raakt komende zomer mogelijk Jadon Sancho kwijt en het is maar de vraag of Erling Braut Haaland actief blijft bij ‘BVB’. Mogelijk moet de Duitse topclub een nieuwe aanvalsmachine ontwikkelen en Stengs zou daar zomaar eens deel van kunnen uitmaken. Het medium 90Min noemt de AZ’er ‘zeker een goede keuze’.

Stengs krijgt lof voor zijn creativiteit, spelinzicht, positionering en dribbels. Ook zijn rendement qua assists levert een plusje op. Dortmund zal voor de Oranje-international (21) wel twintig miljoen euro of meer moeten betalen, maar mogelijk slaat ‘BVB’ snel toe nu het aantal geïnteresseerden groeit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *