Voetbal4u.com

Eredivisie KNVB hakt knoop door en wil competities laten uitspelen

De KNVB heeft een standpunt ingenomen over het doorspelen of stoppen van Eredivisie en Keukenkampioen Divisie. Ze willen dat de competities woredn hervat. Het besluit komt voort uit verschillende conference calls die dinsdagmiddag met de eredivisie- en eerste divisieclubs werden gehouden.

Er is hoop dat het RIVM de clubs half juni weer de mogelijkheid geeft om de competitie te hervatten, waarschijnlijk zonder publiek. Eerst zouden dan de inhaalwedstrijden AZ-Feyenoord en FC Utrecht-Ajax worden gehouden, waarna in het weekend van 19 tot en met 21 juni de eredivisie verder moet gaan.

De competitie loopt in dit geval tot eind juli, waardoor sprake kan zijn van play-offs. Het is de bedoeling dat deze over één duel worden beslist. Daarnaast wil de KNVB voor afronding van de competitie de bekerfinale laten doorgaan, waarin Feyenoord het opneemt tegen FC Utrecht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.