Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arjen Robben wil Zlatan Ibrahimovic achterna’

Elf maanden geleden speelde Arjen Robben zijn laatste wedstrijd als profvoetballer. Hij woont nog met zijn gezin in het Duitse Munchen maar is voornemens om binnenkort terug te gaan verhuizen naar Nederland.

“We hebben gezegd dat we nog een jaar in München zouden blijven. Komende zomer gaan we terug naar Nederland”, vertelt Robben in de Bayern Podcast. “We hebben altijd gezegd dat we ooit zouden terugkeren, dat was altijd ons plan.”

“Mijn vrouw en ik komen uit dezelfde plaats (Bedum, red.), onze familie woont daar. En ik geloof dat je thuisland je thuisland blijft. Maar ik ben zeer blij dat we nog een jaar van München hebben kunnen genieten zonder voetbal.”

Robben ging deze winter voor het eerst sinds zijn achttiende weer skiën, maar heeft ook een andere passie gevonden. “Ik ben een grote fan van padeltennis geworden. Dat heb ik al veel gedaan. Mijn vrouw en ik willen het groot maken in Nederland. Zlatan Ibrahimovic heeft dat in Zweden ook gedaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.