Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AZ en Utrecht bieden miljoenen, maar NAC wil meer’

AZ en FC Utrecht willen zich graag gaan versterken met NAC-verdediger Jan Paul van Hecke. Naar verluidt zitten op Ajax en PSV na de gehele eredivisie achter zijn handtekening aan.

Van Hecke heeft geen clausule of gelimiteerde afkoopsom in zijn tot medio 2022 lopende contract in het Rat Verlegh Stadion. De Brabanders hebben daardoor de regie in handen tijdens de onderhandelingen. Utrecht meldde zich met een bedrag van onder de één miljoen euro, terwijl AZ naar verluidt twee miljoen euro bood. Beide voorstellen zijn door NAC afgeslagen.

De Keuken Kampioen Divisie-club is van mening dat Van Hecke meer waard is en wil het onderste uit de kan halen. De regionale krant stelt dat die opstelling valt te billijken. ‘Helemaal als in ogenschouw wordt genomen dat AZ, met Owen Wijndal, Calvin Stengs en Myron Boadu, drie groeibriljantjes in huis heeft die in de nabije toekomst tientallen miljoenen kunnen opleveren.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.