Voetbal4u.com

Engeland ‘Ajax lacht bod van Tottenham Hotspur op deze speler hard weg’

De Engelse grootmacht Tottenham Hotspur heeft een oogje op Ajax-goalie Andre Onana. Naar verluidt is de kans klein dat hij naar die club gaan verkassen omdat ze niet vol de portemonnee voor hem willen trekken.

Volgens de laatste geluiden uit de voetbalpers van Engeland heeft de CEO van Tottenham, Daniel Levy, namelijk ruimschoots minder dan 30 miljoen euro over voor de diensten van Onana. En er is natuurlijk een grote kans dat een bod van die orde weggelachen wordt door directeur voetbalzaken Marc Overmars.

Ajax wil ongeveer 40 miljoen euro hebben voor Onana en dat lijkt een marktconform bedrag. Levy staat dan misschien bekend als een lastige onderhandelaar, hij moet niet vergeten dat het bovengenoemde Chelsea, maar ook FC Barcelona en Paris Saint-Germain de situatie van de Ajacied goed in de gaten houden…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.