Voetbal4u.com

‘PSV staat door nieuwe trainer Schmidt voor transferstunt’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Roger Schmidt staat volgend seizoen aan het roer bij PSV. En dat lijkt zijn vruchten te gaan afwerpen voor de Eindhovenaren op transfergebied. Ze worden namelijk nadrukkelijk in verband gebracht met de Braziliaan Pepe.

Eduardo Gabriel Aquino Cossa, zoals de hele naam van de Braziliaanse aanvaller luidt, wordt ook genoemd bij clubs als Ajax en Bayern München (en nog een paar Europese grootmachten), maar volgens journalist Rafael Pfeiffer van Rádio Guaíba heeft PSV het voortouw genomen.

De huidige nummer vier van de Eredivisie zou namelijk al contact opgenomen hebben met het management van de 23-jarige vleugelspeler, al heeft PSV naar verluidt nog geen officieel bod uitgebracht voor de diensten van Pepê.

In een eerder stadium konden we lezen dat de Braziliaan 15 miljoen euro zou moeten kosten, maar mogelijk kan De Jong hem toch net wat goedkoper op de kop tikken. En dit lijkt in ieder geval mogelijk te zijn voor de Eindhovenaren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *