Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt promoot ons bedrijf”

Naast verdediger van RKC is Fabian Sporkslede ook een zakenman. Hij is namelijk samen met zijn compagnon Marc Klok eigenaar van het bedrijf Normatec. Ze ontwikkelen apparaten dat afvalstoffen in de benen verwijderen.

Jasper Cillessen was de eerste bekende klant van Sporkslede. “Matthijs de Ligt zag dat bij het Nederlands elftal en stuurde vervolgens ook een berichtje”, vertelt de 26-jarige oud-Ajacied aan Ajax Showtime.”Toen hebben we echt stappen gemaakt. We mochten Matthijs namelijk naar buiten toe gebruiken om ons bedrijf te promoten. Die jongens vinden het leuk waar ik mee bezig ben en willen mij graag helpen. Ze maken dan een uitzondering. Er zitten verder geen zaakwaarnemers tussen, al zullen die niet altijd even blij zijn.”

Zijn oude club Ajax maakt veel gebruik van de Normatec. “Tagliafico kocht bij ons een Normatec en twee dagen later kregen we een berichtje dat Martínez er ook eentje wilde.” Spelers als David Neres, Ryan Babel en Noussair Mazraoui maken ook gebruik van het product, net als talent Brian Brobbey. “Een stap naar het eerste zetten is toch aanpoten. En deze spullen kunnen net dat ene procent verschil maken bij die overgang.”

De RKC’er wil discreet blijven en zal aan Tagliafico niet zo snel vragen om zijn apparaat aan te prijzen bij landgenoot Lionel Messi. “Nu moet ik wel zeggen dat Firpo, die linksback van Barça, een paar maanden geleden iets gekocht heeft. Dan ga je toch denken: zullen ze het er in de kleedkamer over hebben?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.