Voetbal4u.com

Eredivisie “Zlatan Ibrahimovic vertelde me dat ik niet goed genoeg was”

Bij Inter Milan kende Mario Balotelli een goede periode maar daarna ging het snel minder met de spits. In een Instagram-Q&A met Fabio Cannavaro vertelt Balotelli hoe hij als jeugdspeler met Zlatan Ibrahimovic in aanraking kwam.

“Als jonge speler keek ik tegen Zlatan op, maar hij zei me dat ik nooit mee zou trainen bij het eerste elftal. Zlatan vertelde me dat ik niet goed genoeg was om voor Inter te spelen.”

Volgens Balotelli was de Zweed niet eerlijk. “Niet veel later ging hij naar Mino Raiola om te zeggen dat hij mij moest contracteren omdat ik beter dan hij was.” Zijn carrière mist echter alle glans van zijn oude teamgenoot. Op 29-jarige leeftijd speelt Balotelli inmiddels voor Brescia, dat hij naar verluidt gaat inruilen voor Galatasaray.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.