Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid baalt van Matthijs de Ligt-blunder’

Een jaar geleden had Real Madrid de kans om Matthijs de Ligt binnen te halen als nieuwe centrale verdediger. Ze kozen echter voor Eder Militao. Een keuze waar ze achteraf spijt van hebben. Dit weet het medium AS te melden.

De Madrilenen betaalden vijftig miljoen euro voor de 22-jarige Braziliaan, maar dat is geen succes gebleken. Militão kwam dit seizoen maar negen competitieduels in actie en was vooral veelbesproken na de 2-1 nederlaag bij Real Betis. In het Bernabéu is men dan ook allerminst gelukkig met deze transfer.

Uiteindelijk greep Juventus ter waarde van 85 miljoen euro toe bij Ajax. De Ligt is daarmee flink duurder dan Militão, maar Spaanse media claimen inmiddels dat de Madrilenen de Oranje-international alsnog willen inlijven en daar zal waarschijnlijk een nog hoger prijskaartje tegenover staan. In crisistijd nota bene.

De Ligt is bij Juventus niet onomstreden gebleken, maar heeft wel een flink aantal wedstrijden mogen spelen. Real Madrid heeft hem nu alsnog weer op het oog gelet op de leeftijd van Sergio Ramos. Het is bekend dat zijn zaakwaarnemer Mino Raiola deze zomer een speler naar Real wil brengen…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.