Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax mag bij hervatting Eredivisie wellicht niet in Amsterdam spelen’

De burgemeesters in Nederland hebben uitgesproken dat er de komende periode geen voetbal gespeeld gaat worden in hun stad en de KNVB lijkt nu geen andere optie te hebben om het seizoen niet meer verder te gaan hervatten. Dit is de conclusie van Mike Verweij. Hij is Ajax-watcher namens de Telegraaf.

“Na vier weken lang te zijn verblind door geld en achter de dreigende UEFA te hebben aangehobbeld, rest de KNVB na dinsdag waarschijnlijk niets anders dan de stekker uit de Eredivisie te trekken. Naar Ajax, AZ en PSV luisteren had Zeist veel gezichtsverlies bespaard”, stelt Verweij op Twitter.

“Het argument van de KNVB de tv-gelden van FOX Sports veilig te stellen, was kul. Volgens advocaat Jan Kabalt moest de rechtenhouder sowieso betalen”, vervolgt Verweij. FOX Sports heeft inmiddels overigens al betaald.

Verweij sluit af met de mededeling dat Ajax bij een eventuele hervatting mogelijk niet in Amsterdam mag spelen, omdat de hoofdcommissaris van de politie daar niet blij mee zou zijn… “Zelfs áls kabinet toestaat dat er in juni en juli wordt gevoetbald in de Eredivisie (die kans is nihil), dan is het de vraag of Ajax dat mag in Amsterdam”, aldus Verweij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.