Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ondanks dat ben ik nog steeds de meest waardevolle speler uit de Eredivisie’

Vorig seizoen kon Dusan Tadic ongekende statistieken overleggen. Hij scoorde maar liefst 28 keer en tekende voor 14 assists. Dit seizoen blijft de doelpuntenproductie wat achter maar was hij wel goed voor 15 assists.

“Zo werkt de voetballerij”, reageert Tadic tegenover Ajax Life op de kritiek. “Verschillende mensen hebben verschillende meningen. Ik ben nog steeds de meest waardevolle speler in de Eredivisie en creëer de meeste kansen. Het kan altijd beter. Het belangrijkste is dat je er als speler alles aan doet om met je team te presteren.”

Tadic weet ook dat vorig seizoen bijzonder was. “Vorig seizoen was fantastisch. We wonnen de dubbel en grepen net naast de Champions League-finale. Als je dan gaat vergelijken en constateert dat het nu minder is, dan kun je datzelfde verhaal voor elke speler ophouden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.