Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV dreigt slachtoffer te worden van transferspelletje’

Afgelopen winter huurde PSV de linksback Ricardo Rodriguez van AC Milan. De Eindhovenaren waren erg tevreden over zijn prestaties maar het is nog maar de vraag of hij behouden blijft voor de clubs.

Volgens het Zwitserse CH Media ligt zijn toekomst vrijwel zeker buiten Milaan. Zijn contract bij AC Milan loopt nog een jaar door, maar de Italiaanse club heeft geen intentie om hem terug te nemen. Met het oog op zijn contractduur ligt een definitieve transfer in de lijn der verwachting.

PSV heeft geen optie tot koop en zal dus moeten onderhandelen om Rodríguez te behouden. Het Zwitserse medium vraagt zich alleen af of de Eindhovenaren de linksback kunnen betalen, zeker wanneer de coronacrisis de club miljoenen kost en het transferbudget onder druk komt te staan.

AC Milan kan dit mogelijk slim uitspelen. Zoals bekend staat PSV-aanvoerder Denzel Dumfries hoog op het Milanese verlanglijstje en mogelijk gaat de club voorstellen om een soepele ruil tot stand te brengen. Waarschijnlijk zal AC Milan dan wel moeten bijbetalen, maar de hoofdprijs voor de rechtsback lijkt uit te blijven en dat mag toch een domper worden genoemd…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.