Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax besluit sterkhouder te laten gaan, maar wel tegen een fikse transersom’

Ajax gaat haar belofte aan doelman Ander Onana nakomen. Hij mag deze zomer een transfer gaan maken naar een topcompetitie maar de Amsterdammers willen daar wel een fikse transfersom voor terug.

Ajax heeft besloten dat Onana een bedrag van veertig tot 45 miljoen euro moet opbrengen in de zomer. Dat is gezien de coronacrisis nog altijd fors, maar beide partijen denken dat dit een redelijke vergoeding is gezien zijn waarde voor het elftal. Daarnaast moet er een vervanger worden aangetrokken.

The Telegraph geeft opnieuw aan dat er veel interesse bestaat voor de Ajax-goalie. Zo zouden FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Chelsea tot de opties behoren. Onana is gelukkig in Amsterdam en wil best blijven als het gewenste aanbod uitblijft, maar bij voorkeur wil hij in de zomer zijn volgende stap zetten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.