Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax zet 60 miljoen euro opzij voor ambitieus plannetje’

Ajax wil bij de Europese top blijven behoren en daar horen natuurlijk de nodige plannetjes bij. Op het moment willen ze graag de trainingsaccomodatie een boost geven.

“De Nieuwe Toekomst is een ambitieus plan voor een toptrainingsaccommodatie voor het eerste elftal, de jeugd, de vrouwen en de amateurs, inclusief mini-stadion, waarvoor we circa 60 tot 65 miljoen euro hebben gereserveerd”, vertelt Ajax-directeur Edwin van der Sar in De Telegraaf.

De bestuurder vervolgt: “Voorlopig gaat het project, waarbij we samenwerken met de gemeente en het voor de woningbouw rond de huidige De Toekomst verantwoordelijke De Nieuwe Kern, in deze vorm door. Maar we kijken wel goed naar de huidige ontwikkelingen en de toekomstige kosten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.