Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord meldt zich bij Vitesse voor Bryan Linssen

Feyenoord wil serieus werk gaan maken van de komst van Vitesse-smaakmaker Bryan Linssen. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden.

Het ging om een ‘eerste verkenning’ en van een bod is nog geen sprake, meldt het Algemeen Dagblad. ‘Linssen (29) is na dit seizoen transfervrij. De vleugelaanvaller heeft een aanbieding van Vitesse op zak. Die is riant, zo stellen bronnen rondom de Arnhemse club. De Limburger, in dit afgebroken seizoen al goed voor veertien competitietreffers, is daarmee ook verguld. Maar hij wil de tijd nemen voor zijn keuze’, schrijft de krant.

‘Het management van Linssen is de voorbije maanden door tal van clubs benaderd. Daarbij zitten veel clubs uit het buitenland. Er zijn ook forse jaarsalarissen geboden, naar verluidt tot zelfs 1,8 miljoen euro. Voor Linssen spelen de financiën uiteraard een rol. Maar de sportieve keuze gaat voor. Feyenoord is zodoende nadrukkelijk in beeld. Het is algemeen bekend dat Linssen de Rotterdamse club hoog heeft zitten. Hij heeft in kleine kring vaker zijn bewondering uitgesproken over de magie van De Kuip, de passie van Het Legioen en de pure voetbalcultuur in de Maasstad’, aldus het AD tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.