Voetbal4u.com

‘Matthijs de Ligt mag onder strenge voorwaarden weer aan de bak’

Juventus-speler Matthijs de Ligt weet weer waar hij aan toe is. De mandekker heeft te horen gekregen dat hij binnenkort onder strenge voorwaarden weer mag gaan trainen. Dit heeft de Italiaanse voetbalbond bekend gemaakt.

De Telegraaf schrijft op zaterdagavond: “De Italiaanse voetbalbond heeft zaterdag het protocol voor het hervatten van de trainingen voor profclubs bezorgd aan de ministers van Volksgezondheid en Sport. Als het aan de bond ligt, zullen voetballers permanent verblijven in geïsoleerde trainingscentra. Ook zullen ze veelvuldig getest worden op corona. De regering van Italië moet nu besluiten of het verantwoord is om profvoetballers snel weer te laten trainen.”

De krant vervolgt zijn verhaal: “Het Italiaanse profvoetbal ligt minimaal tot en met 3 mei stil. Daarna komen er misschien soepelere maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Er staan nog twaalf speelronden op het programma in de Serie A. Het coronavirus heeft in Italië al ruim 22.000 dodelijke slachtoffers geëist.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *