Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax laat Barcelona prijs weten voor Nicolas Tagliafico’

Nicolas Tagliafico vertrekt bijna zeker deze zomer bij Ajax. De linksback is bij de Amsterdammers uitgegroeid tot één van de beste linksback in de wereld en de belangstelling is dan ook groot voor hem. Barcelona is één van de clubs die hem hoog op het lijstje heeft staan.

Ajax beloofde Tagliafico vorig jaar zomer medewerking aan een zomertransfer en die belofte staat nog steeds. Echter, de Amsterdamse club is niet van plan om de Zuid-Amerikaan goedkoop de deur uit te laten gaan. Dankzij een contract tot medio 2022 denkt directeur Marc Overmars rond de veertig miljoen euro een deal te kunnen sluiten.

El Mundo Deportivo schreef eerder dit weekend al over belangstelling van FC Barcelona, nadat een transfer naar Atlético Madrid eerder klapte. Tagliafico speelt sinds begin 2017 voor Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.