Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dick Advocaat wil deze vier spelers in de Kuip houden’

Dick Advocaat lijkt ook na de zomer aan het roer te staan bij Feyenoord. Hij wil er een aantal versterking bij en hoopt dat de selectie verder zoveel mogelijk intact kan worden gehouden.

De oefenmeester  heeft vier Feyenoorders met rood omcirkeld voor volgend seizoen. Het was al bekend dat hij aanvoerder en sterspeler Steven Berghuis in De Kuip wil houden, maar de oefenmeester heeft meer spelers aangewezen die hij aan boord wil houden. Het gaat om doelman Justin Bijlow, verdediger Marcos Senesi en middenvelder Orkun Kökcü.

Het is echter onwaarschijnlijk dat Feyenoord kan voldoen aan deze ‘eis’, zo stelt KuipTalk. Feyenoord kan één of meerdere toptransfers goed gebruiken gelet op de lege portemonnee in combinatie met de impact van de coronacrisis.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.