Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Robin van Persie laat weten waarom hij bij Arsenal vertrok’

In het verleden verruilde Robin van Persie Arsenal voor een dienstverband bij de aartsrivaal Manchester United. Een ongekende stap. De stap werd hem erg kwalijk genomen door de supporters . Zelf stelt hij nu dat hij geen nieuw contract kreeg voorgeschoteld van de club.

In de High Performance Podcast doet hij een boekje open: “Ik zweer het je op mijn kinderen dat als iemand vandaag kan bewijzen dat Arsenal mij een contract aanbood, ik je dan een miljoen geef. Maar het was Arsenals besluit om geen nieuw contract aan te bieden.”

Van Persie vervolgt: “Na veel gesprekken werd het duidelijk dat we verschillende ideeën hadden over de toekomst van de club.” Hij zat om de tafel met directeur Ivan Gazidis: “Ik had zeven punten waarvan ik dacht dat Arsenal zich op kon verbeteren. En met die punten zouden ze wat mij betreft meteen aan de slag moeten om met de beste teams te blijven meedoen. Maar Ivan was het met een van die zeven punten niet eens en dus bood Arsenal me geen contract aan.”

De voormalige Feyenoorder is overigens niet meer boos op Gazidis, die op dit moment bij AC Milan werkt: “Het is voor mij geen issue meer, dit hoort bij het leven en bij het rijlen en zijlen van een topclub.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.