Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Betis Sevilla wil zich versterken met Oranje-ster’

Het Spaanse Real Betis zou Memphis Depay willen verleiden tot een transfer. Op dit moment revalideert de Oranje-ster bij Olympique Lyon van een zware blessure.

Betis haalde een jaar geleden Nabil Fekir al op bij Lyon en de banden zijn sindsdien warm gebleven. Volgens Coliseo Verdiblanco wil de Spaanse club de sportieve ambities verder versterken door Memphis binnen te halen. Met zijn komst zou de clubleiding een sensationele slag slaan.

Naar verluidt heeft de club uit Andalusië al contact opgenomen om de mogelijkheden te bestuderen. Mogelijk maakt Real Betis kans dankzij diens kortlopende contract: deze zomer gaat hij zijn laatste contractjaar in. Bovendien zal zijn zware knieblessure een aantal grootmachten afschrikken.

Memphis heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Lyon niet zijn eindstation is. Het is echter zeer de vraag of de oud-speler van PSV en Manchester United trek heeft in een avontuur met Real Betis, dat twaalfde staat in de Spaanse competitie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.