Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech is niet zou van de clubliefde’

Hakim Ziyech heeft inmiddels zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld. Hij speelt na de zomer namelijk voor Chelsea dat ruim 40 miljoen euro voor hem betaald. Toch bewaart hij vooral goede herinneringen aan zijn tijd in onze hoofdstad.

In een interview met het Algemeen Dagblad vertelt de Marokkaan: “Weet je, ik ben niet zo van de clubliefde, nooit geweest ook. Het clublogo kussen, dat soort dingen, doe ik niet. Ik ben gewoon mezelf, ga me niet anders voordoen. Maar ik moet nu wel toegeven dat Ajax voor altijd wel een speciale plek bij me zal hebben. Het is echt mijn club geworden.”

Ziyech vervolgt zijn verhaal: “Ik heb in Amsterdam mezelf kunnen zijn, heb ontzettend veel fijne en goede mensen om me heen gehad, van medespelers tot mensen rondom het elftal. Als voetballer ben ik ook veel completer geworden. Zonder bal, maar ook met bal. De klik die ik had met de jongens om me heen, zoals met Quincy Promes dit seizoen of Dusan Tadic vorig jaar, was bijzonder.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.