Voetbal4u.com

Spanje ‘Matthijs de Ligt staat voor doldwaze transfer naar FC Barcelona’

Afgelopen zomer liet FC Barcelona de komst van Matthijs de Ligt nog door haar vingers glippen maar deze zomer willen ze een nieuwe poging wagen. Dit weet het medium El Mundo Deportivo  te melden.

Juventus de huidige club van de Ligt zou onlangs geïnformeerd hebben naar de contractstatus van Arthur Melo, waarna Barça er naar verluidt als de kippen bij was om een ruildeal voor te stellen waarbij De Ligt naar de Primera División zou transfereren.

Juventus zou liever zien dat een speler als Miralem Pjanic, Federico Bernardeschi of Rodrigo Bentancur betrokken wordt in de deal, maar het bovengenoemde medium verzekert dat De Ligt óók een optie is. De voormalige aanvoerder van Ajax verdient 12 miljoen euro op jaarbasis in de Serie A en drukt met zijn salaris flink op de begroting in Turijn: De Oude Dame wordt hard geraakt door de coronacrisis en moet mogelijk snijden in zijn loonhuishouding…

Als laatste weet Mundo Deportivo te melden dat De Ligt zelf wel oren heeft naar een transfer naar Catalonië, omdat hij denkt dat hij daar meer uitzicht op speeltijd heeft. Juve beschikt immers ook nog over Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Daniele Rugani en Merih Demiral.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.