Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus weigert Matthijs de Ligt aan Barcelona te verkopen’

Barcelona wil deze zomer dolgraag Matthijs de Ligt gaan overnemen van Juventus maar ‘De Oude Dame’ voelt hier maar weinig voor. Juventus heeft interesse getoond in Arthur Melo van FC Barcelona. De Italianen willen omwille van de coronacrisis desnoods een speler in de deal betrekken en vanuit Catalonië werd De Ligt direct ter sprake gebracht, zo wist El Mundo Deportivo te onthullen. Naar verluidt is de oud-Ajacied zelf ook geïnteresseerd.

De Ligt mag dan misschien al na een jaar alsnog voor FC Barcelona willen spelen, maar volgens Calciomercato is zijn vertrek onbespreekbaar. Juventus blijft geloven in diens potentie en ziet het niet zitten om de gigantische investering (85 miljoen euro plus twaalf miljoen salaris) nu alweer op te geven.

Juventus beschikt met Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini over twee ervaren spelers. Ook om die reden wil Juventus niet meewerken aan een vertrek van De Ligt, die afgelopen seizoen basisplaatsen en reservebeurten afwisselde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.