Voetbal4u.com

Italië Matthijs de Ligt is weer teruggekeerd naar Nederland

Matthijs de Ligt heeft weer voet gezet op Nederlandse bodem. Dit weet zijn vriendin te melden via Instagram. Italiaanse media maken hier massaal melding van.

Sport Mediaset schrijft zelfs dat De Ligt terugkeert naar Nederland, zonder dit specifiek uit te leggen. Het heeft echter niets te maken met een (potentieel) vertrek: de Oranje-international zou deze onzekere periode simpelweg liever doorbrengen in zijn thuisland.

Molenaar publiceerde op Instagram een foto met haar hond Luna. Op een video is te zien dat zij en De Ligt weer in Nederland verblijven en dus niet in Italië, waar de regels aanzienlijk strenger zijn. In totaal verblijven er negen spelers van Juventus in het buitenland, waaronder Cristiano Ronaldo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.