Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Frankrijk roept Paris SG uit tot kampioen van de Lique 1’

In tegenstelling tot Nederland lijkt Frankrijk wel een kampioen uit te roepen. Het medium L’Équipe  weet namelijk te melden dat PSG gekroond gaat worden. Met nog zeven wedstrijden te spelen heeft PSG een straatlengte voorsprong op de concurrentie, die nog maar zes duels tegoed hadden.

Het verschil van Paris Saint-Germain met nummer twee Olympique Marseille is liefst twaalf punten. Rennes is de nummer drie met achttien punten achterstand op de koploper. OM en Rennes gaan wel de Champions League in.

De Ligue 1 heeft volgens L’Équipe nu besloten om PSG tot kampioen uit te roepen. De huidige ranglijst wordt ook de eindstand. Dat betekent ook dat Amiens en Toulouse degraderen naar de Ligue 2. Lorient en Lens zouden dan hun plekken in de Ligue 1 innemen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.