Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord wil Mark Diemers overnemen van Fortuna Sittard’

Feyenoord heeft interesse om Mark Diemers over te nemen van Fortuna Sittard. Dit weet Voetbal International te melden. Ook Vitesse is voor hem in de markt.

Diemers wordt door meerdere clubs gevolgd. Zo zou het Chinese Tianjin Tianhai FC wél bereid zijn om één miljoen euro te betalen voor de Leeuwarder. VI spreekt verder over interesse vanuit de Verenigde Staten en schrijft dat de aanvallende middenvelder ‘op een lijstje met interessante versterkingen’ zou staan bij Feyenoord.

Mocht de stadionclub alsnog concreet worden, dan heeft het waarschijnlijk alleen ‘last’ hebben van FC Groningen en Vitesse. Diemers werd recentelijk vader en wil graag in Nederland blijven. “Ik hoop dan ook dat FC Groningen rondkomt met Fortuna. En als de club nog geld aan mij wil verdienen, moeten ze dat nu doen, want volgend jaar loop ik transfervrij de deur uit”, doelde hij in gesprek met Veronica Inside op zijn in 2021 aflopende contract.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.