Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord wil oude bekende Muamer Tankovic terug naar de Eredivisie halen’

Feyenoord heeft interesse in voormalig AZ-speler Muamer Tankovic. Dit weet het Twitteraccount Feyenoord Transfermarkt te melden.

Ze schrijven: “Feyenoord verkent tijdens de coronacrisis de Scandinavische ‘low market’. Een verrassende naam die voorbij komt voor de linksbuitenpositie: Muamer Tankovic. De bij AZ geflopte transfervrije speler van Hammarby beleefde dit seizoen een wederopstanding: 14 goals – 7 assists.”

Tankovic (25) speelde in de periode 2014-2017 voor AZ. In 77 wedstrijden kwam de Zweed tot zestien doelpunten en twaalf assists. Tankovic, die ook bij clubs als IFK Norrköping en Fulham speelde, zou ook het Griekse AEK Athene achter zich aan hebben.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.