Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Spaanse topclub maakt jacht op Luis Sinnestera’

Luis Sinnestera heeft het afgelopen seizoen bij Feyenoord de nodige indruk weten te maken. En daardoor is er genoeg interesse voor hem. De Spaanse topclub Atletico Madrid heeft hem zelfs in het vizier.

“Ik zou heel graag in de beste teams ter wereld willen spelen”, reageert hij in gesprek met Sport W op de geruchten. “Het moet wel een team zijn dat bij me past en waar ik kan groeien als speler en persoon. Ik ben gevleid door de geruchten, maar op dit moment ligt mijn focus bij Feyenoord.”

Die focus heeft hij hard nodig, want hij moet zich de komende periode vooral richten op zijn herstel. “Het herstel verloopt uitstekend. Het blijft wel moeilijk, want ik dacht eerst dat de blessure zou meevallen. Ik kan er nu niets aan veranderen.”

Sinisterra verwacht eind 2020 pas weer op het veld te kunnen staan, maar vindt het bovenal belangrijk dat hij na zijn revalidatie weer snel de oude is. “Ik probeer zo goed mogelijk te herstellen om mijn oude niveau weer te bereiken”, aldus de Feyenoorder.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.