Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax stuurt twee miljoenenaankopen de laan uit’

Er is bij Ajax geen toekomst meer voor Lisandro Magallan en Razvan Marin. Dit weet Ajax-clubwatcher Dick Sintenie te melden. Dit zegt de journalist van Het Parool in een podcast genaamd Branie.

Volgens Sintenie hebben de Amsterdammers het vertrouwen in Magallan opgezegd en mag hij uitkijken naar een andere werkgever. Razvan Marin mag ook weg en hij geniet nog wel wat interesse uit Belgie. Mocht Ajax het zien zitten om een speler uit die competitie weg te halen dan kan de Roemeen wellicht worden ingezet als ruilmiddel.

Marin kwam afgelopen zomer voor 12,5 miljoen euro over van Standard Luik. Lisandro Magallan kwam 1,5 jaar geleden over vanuit Argentinie maar al snel werd duidelijk dat hij het niveau in Amsterdam niet aankon. Dit seizoen speelde hij op huurbasis voor Alaves dat ook niet met hem verder wilt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.