Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord moet begroting met 22 miljoen euro gaan verlagen’

Vanwege de coronacrisis moet Feyenoord de komende periode flink gaan snijden in de begroting voor het volgende seizoen. Dit weet directeur Mark Koevermans van de Rotterdammers weten. Er zal naar verluidt een verzoek komen te liggen bij de directie en de spelers om het salaris tijdelijk te verlagen.

Afgelopen seizoen werkte de Rotterdammers met een begroting van 75 miljoen euro. De verwachting nu is dat deze met 22,5 miljoen omlaag zal worden gebracht. Hij (Koevermans) houdt er rekening mee dat de stadionclub tot eind 2020 zonder publiek moet spelen en dus wedstrijdinkomsten misloopt.

“Het is duidelijk dat we moeten inleveren. De spelers, de directie, de technische staf uiteraard ook”, bevestigt hij tegenover het AD.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.